Vær med på sommermoden og undgå tøjkrise

Sommeren er en tid, hvor vi alle bevæger os mere udendørs, og det er også en oplagt sæson for særlige begivenheder som bryllupper og studentergilder eller festlige arrangementer som cocktailpartyer eller sommerfest i firmaet. Vil du gerne være med på sommermoden, og vil du gerne have styr på, hvordan du undgår tøjkrise hen over sommeren, så finder du gode råd her.


Feminine og trendy cocktailkjoler


Er du inviteret til et cocktailparty, og synes du ikke, at du har nogen kjole, der passer til arrangementet? Så kan du let ende med at gå i panik eller gå ud og købe en kjole, som enten er alt for lårkort eller alt for transparent, og som du ikke føler dig godt tilpas i. Du bør i stedet gå målrettet efter at handle i en butik, som er specialiseret i stilfulde cocktailkjoler til modebevidste kvinder. JJ’s House har som altid mange flotte, elegante, feminine og sexede festkjoler at vælge imellem. Vælger du én at disse skønne modeller, så er du sikker på, at du får en smart og trendy cocktailkjole, som følger tidens mode.


Den elegante festkjole til brylluppet


I sommerperioden holdes der mange bryllupper, og er du inviteret til ét eller flere af slagsen, så har du brug for en flot festkjole at tage på. Selvom det kan være fristende at tage den stramme sexede sorte kjole på eller en lårkort kjole, hvis det er meget varmt, så bør du tage hensyn til brudeparret og de andre gæster og vælge en mere klassisk festkjole. Det kan f.eks. være en knælang og elegant festkjole fra JJ’s House, som fås i mange flotte farver og designs. Undgå rød og sort – syndens og sorgens farver – men tag gerne en flot blå, grøn eller lilla kjole på til brylluppet.


Ungdommelig og moderigtig kjole til studenterfester


Er du nybagt student, så fortjener du at feste sammen med dine kammerater og familie. Måske har du ikke haft tid til at følge med i tøjmoden, fordi du har siddet med næsen begravet i bøgerne og læst til eksamen. Fortvivl ikke. Du kan sagtens være med på sommermoden og finde en eller flere ungdommelige, smarte kjoler til studenterfesterne, hvis du blot handler i butikker, som følger tidens trends. JJ’s House er kendt for sit store og flotte udvalg af festkjoler, og her kan du helt sikkert finde en smuk og feminin model, som passer til din personlighed og som følger sommermodens farver.


Stilfuld festkjole til firmafesten


Mange firmaer holder den årlige sommerfest i juni eller august, og det er en begivenhed, som mange medarbejdere ser frem til. Uanset hvilken jobfunktion, du varetager i firmaet, så bør du tænke over din påklædning i forbindelse med firmafesten. Selvom du kender dine kolleger godt, og der er en uformel tone iblandt jer, så kan det anbefales at tage en festkjole på, som både er behagelig, men samtidig stilfuld. Undgå at vælge kjolemodeller, som er alt for lårkorte, alt for nedringede eller alt for gennemsigtige. Det kan hurtigt sende ”de forkerte signaler” og virke lidt for billigt eller desperat. Vælg i stedet en smuk festkjole i chiffon eller crepe. Det kan f.eks. være en knælang model med skørter, som giver dig fri bevægelighed til at danse, og som samtidig er stilfuld og elegant.

View leonazoey's Full Portfolio